Nieuwsbrief

Jongelui,

Jongelui,

DZOS live

Live bij de leukste buurtkroeg van Tilburg. Met alle mooie items zoals; De mierzoete, Het Huiswerk, De kisten van Verbunt, De Belg en het Journaal met Otto Vogelenzang aka Jeroen de Leijer.

Wel wat vroeg? Bestel dan een ontbijtje.
Lekker tomatensoepje en een uitsmijterrrrr is wat de pot schaft! Hmmm lekker lekker. Helemaal toppie voor slechts € 7,- Kom dus gezellig langs voor fantastische live radio en optioneel een top ontbijtje/lunch (wel reserveren, we zijn geen restaurant dus op=op)

Aansluitend is het gezellig plaatjes draaien! Dus duik eens in de singles of LP’s en kom gezellig langs

En als het allemaal nog niet genoeg is kunnen aansluitend je eigen meegebrachte plaatjes, want het is immers weer gewoon de eerste zondag van de maand. Wat een feest, wat een feest. bijzijn is meemaken!


Donderdag 6 April: Bruin café op Zwart?
Heeft het buurtcafé nog toekomst, of is het gedoemd te verdwijnen? Dit is de titel van een gezellige informatieve avond op donderdag 6 april, aanvang 20.00 uur in Café de Troubadour.

Medewerking van o.a. taalvirtuoos Frank van Pamelen, Tilburg-kenner Gerard Otten, Lian Heinhuis PvdA Amsterdam, gemeenteraadsleden PvdA, VVD, D66 en GroenLinks, Xenia Schlangen (Taverne), Rob Haen (ContourdeTwern), Erna van Poppel (Biljartvereniging), Lieke van Vugt.

We hebben een beperkt aantal plaatsen. Wil je als vaste klant van toegang verzekerd zijn? Meld je dan aan per e-mail: bruincafeopzwart@gmail.com
Doe dit uiterlijk voor vrijdag 31 maart 12.00 uur.
Organisatie: Toine van Corven, Aad Koster, Frank Vermeulen, Hans en Lieke van Vugt.

Rob
0647962749
info@troubadourtilburg.nl
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: