Nieuwsbrief

Komende donderdag stipt om 19.00 uur organiseert Bird Brewery een online bierproeverij met twee bieren: Hop en Extra Hop.

De Troubadour zendt de proeverij – met uitleg over hoe je beide bieren kunt vergelijken en moet proeven – uit op een groot scherm. Kom je mee proeven, kijken en luisteren? Deelname kost je de prijs van de twee bieren, € 11,60.

Als je jezelf opgeeft reserveren we de flessen voor je. We hebben er 24 van beide bieren. Vrij inlopen mag natuurlijk ook. Donderdag 10-03, 19.00 uur sharp.

https://facebook.com/events/s/leren-proeven-hop-extra-hop/218194067097673/

In de serie Leren Proeven brengen wij dit jaar iedere keer twee bieren uit. Tijdens de proefsessie proeven wij in een gratis online proeverij met onze vier biersommeliers de twee bieren die gebaseerd zijn op eenzelfde basis, zodat we het verschil goed kunnen proeven.

Bij de Hop en Extra Hop draait het – natuurlijk – om hop. Zo simpel is het. De variëteiten zijn echter enorm. Bloemig, fruitig, kruidig, aards, citrus: het is slechts een greep uit de mogelijke smaken en geuren. Voeg daaraan toe dat het ontzettend veel invloed heeft op welk moment tijdens het brouwproces de hop wordt toegevoegd. Genoeg redenen om samen te proeven!

Meer informatie:
https://birdbrewery.com/hop-vs-extra-hop/

0647962749

info@troubadourtilburg.nl

Rob

troubadourtilburg@kpnmail.nl
www.troubadourtilburg.nlTwitter:@troubadour01306-47962749Agenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: