Brouwerij De Molen & Café De Troubadour: ambassadeursfuif!

Soms heb je het samen. Die klik. Dat gevoel dat het allemaal klopt. Wij hadden het toen we kennismaakten met Brouwerij De Molen uit Bodegraven. Niet veel later bleek het gevoel wederzijds. Onze gezamenlijke liefde voor goed en lekker bier. Voor craft beer. Ons gedeelde verlangen om dingen op onze eigen manier, prettig eigenzinnig, aan te pakken. Nu hebben we samen besloten om dat goede gevoel om te zetten in iets tastbaars. Café de Troubadour in Tilburg wordt ambassadeur van Brouwerij De Molen! Helemaal echt, met een emaille bord naast de voordeur als het zichtbare ‘bewijs’. Dat maakt ons bijzonder trots. Trots omdat we nu het gevoel van samen hebben met een unieke en grootse brouwer.

 

Op zaterdag 24 maart, vanaf 15.00 uur tot ergens de ochtend daarop, viert Café de Troubadour samen met Brouwerij de Molen hun benoeming tot ambassadeur van de brouwerij. Met een welkomstdrankje, een onthulling, tap take over, live muziek van niemand minder dan André van den Boogaart en nog wat mooie verrassingen. Je bent erbij, toch?

 

Brouwerij de Molen en Café de Troubadour verdiepen met dit ambassadeurschap hun toch al hechte verkering tot een serieuze relatie. En iedereen weet: daar komen mooie dingen van. Zo hebben we ons assortiment Molenbieren op fles vergroot en hebben we altijd een bier van De Molen uit een van de taps stromen. De Molen voorziet ons regelmatig van speciale releases en minimaal eens per jaar organiseren we samen een evenement. Vanaf nu dus nog vaker genieten van een Vuur & Vlam, Bommen & Granaten, Hel & Verdoemenis, Amarillo, Hop & Liefde of Tsarina Esra, om eens wat te noemen. En heb je zelf een suggestie? We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Heb je zelf een lekkere fles Molenbier die je met iemand wilt delen? Neem hem gerust mee naar De Troubadour. Wij zorgen voor jullie glazen en de gezelligheid krijg je er gratis bij.

 

Café de Troubadour toont zich volgens Brouwerij de Molen een fantastisch ambassadeur van craft beer in het algemeen en Brouwerij de Molen in het bijzonder. “Voor een brouwerij als De Molen is het van groot belang dat cafébezoekers, die op zoek zijn naar nieuwe geur en smaak belevingen in het genieten van bier, enthousiast en vakkundig worden geadviseerd. Wat dat betreft is De Troubadour een voorbeeld!” aldus Jasper Zegveld van Brouwerij de Molen. “Voor ons als brouwerij betekent het toekennen van het ambassadeurschap aan De Troubadour het erkennen van de waarde dat een café met zulke bezielde enthousiaste bierkenners voor ons heeft. Wij brouwen veel verschillende stijlen bier, met nog meer verschillende smaken en de medewerkers van De Troubadour adviseren hun gasten onnavolgbaar.”

 

Wereldberoemd in het buitenland
Brouwerij de Molen is wereldberoemd in het buitenland. Ze exporteren hun bieren naar meer dan 35 landen en in de in de internationale craft beer scene staat De Molen te boek als pionier. Ook steeds meer Nederlanders ontdekken de brouwerij, met de groeiende belangstelling in craft bieren. De brouwerij prijkte onlangs voor de 11de keer op de top 100 van beste brouwerijen ter wereld (27.000 geregistreerde brouwerijen), gekozen door het bierproevers platform RateBeer door 500.000 leden wereldwijd. Al voor 10 keer mochten De Molen ook proosten op de nummer 1 positie in de lijst beste Nederlandse brouwerijen.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: