Dames

 

De speelsters, die tijdens het toernooi deelnemen aan een PK van de TBB, worden dusdanig ingedeeld dat hun deelname hieraan niet in het gedrang komt.
Wanneer er deelneemsters zijn, die op een bepaalde datum verhinderd zijn, dienen zij dit zo spoedig mogelijk, vóór de loting aan de organisatie door te geven.
Na de loting kan niet meer gewijzigd worden.
Men wordt verzocht het inschrijfgeld à € 10.- vóór aanvang van de poulewedstrijden te betalen.

Er wordt gespeeld in poules van 3 speelster, ieder 2 keer tegen elkaar. De 2 besten gaan door naar de volgende ronde.

De organisatie wenst alle deelnemers veel succes en een gezellig toernooi toe.
R. Verbunt: Tel: 06-47962749.

 

In de eerste poule wist alleen Mieke haar gemiddelde te halen. Na 6!!! uur spelen en allen 4 punten gehaald, werd Connie 2e en Wilma 3e. Zo ongeveer de eerste keer dat ze de tweede ronde niet haalt. Jammer.

De tweede poule werd gewonnen door Audrey, omdat ze een beter procentueel percentage had dan Patricia en Doreen. Patricia werd tweede en Doreen werd helaas uitgeschakeld.

Poule 3 werd glorieus gewonnen door Brigitte, die alle partijen wist te winnen, hoeveel ze maar 96% van haar biljartkwaliteiten wist te benutten. Met 4 punten en en 77% werd Roos tweede. Complimenten aan Elvira: ze scoorde geen winstpunten, maar wist 37% boven haar gemiddelde te spelen. Dat wordt een oppassertje.

In de laatste poule won Thea al haar partijen in tegenstelling tot Rietje. Hannie won 2 partijen en gaat ook door naar de halve finales.

De 1e halve finale werd gewonnen door Roos met 4 punten, 2e werd Patricia met ook 4 punten, maar een iets minder procentueel gemiddelde. Thea haalde slechts 84 % en werd derde. Mieke moest halverwege opzeggen. Beterschap Mieke.

In de 2e halve finale leek het erop dat 3 dames met 4 punten zouden eindigen, maar Brigitte wist ook haar 3e partij te winnen, zodat Connie bleef steken op 2 punten. Hannie werd 2e met 4 punten en Audrey laatste terwijl ze toch haar gemiddelde haalde.

In de finale op 25 april vinden we terug: Roos, Patricia Brigitte en Hannie.
We starten om 18.00 uur.

Let op: finale verschoven naar 25 April.

 

StandMet grote dank aan onze sponsoren:

Postmasters burgerij

 

Plus Peerke

Kiki Andersnogiets

Herwaarden AH

 

Lekkernij

fons-pessers

Jumbo  Van Bilsen Logo SL nieuw

gianotten-mutsaers- Emmapassage 17

 

 

 

 

Piet van IerselPathe

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: