De Zondagochtendshow

De Zondagochtendshow.

DZOS de Leijer’s

Kan een cartoon zijn van de tekst 'en t or. Kom, we gaan naar Die Zondagochtend- Show. Diggers Oké STREAM DeLeijer Leijer De Leijer Van 11 tot 13 uur THE END'Zondag gezellig bij de leukste buurtkroeg van Tilburg een interview met Boris en Jeroen de Leijer. Je weet wel, de auteurs van naar Texas en terug. Jeroen kennen jullie al als de man van het journaal Otto Vogelenzang, maar maak nu dus ook kennis met Boris. Samen vertellen ze over het tot stand komen van hun grafische roman (of is het een strip?) en hoor welke muziek hun inspireert!

Verder zijn er alle mooie items zoals; De mierzoete, Het Huiswerk, De kisten van Verbunt en De Belg en het Journaal!

Wel wat vroeg? Bestel dan een ontbijtje. Deze keer gaat onze kokkie een heerlijk pitabroodje veggie kipkerrie maken met een ananas cheesecakeje na. Hmmm lekker lekker. Helemaal toppie voor slechts € 7,- Wij zijn onder de indruk! Kom dus gezellig langs voor fantastische live radio en optioneel een top ontbijtje/lunch (wel reserveren, we zijn geen restaurant dus op=op)

En als het allemaal nog niet genoeg is kunnen aansluitend je eigen meegebrachte plaatjes, want het is immers weer gewoon de eerste zondag van de maand. Wat een feest, wat een feest. bijzijn is meemaken!

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: