Miel Blok

Goedemorgen!
 
Iets minder dan anderhalf jaar. Zo lang heeft het in totaal geduurd. Maar hier is ‘ie dan eindelijk. De cover van mijn nieuwe boek! “Arie-Wubbo. De ultieme roadmovie (op papier)” komt op 15 oktober uit, tijdens een hopelijk legendarische presentatie in Cul de Sac (Tilburg). Ik vind het leuk om jou nu al te laten zien hoe het boek (of in ieder geval de voorkant) eruit gaat zien. Hier zie je het: http://on.fb.me/o85NbTIk hoef je vast niet te vertellen dat ik er heel erg blij mee ben. En trots bovendien. 

Op de cover staan de veelbelovende woorden ‘mét soundtrack’. Daar wil ik graag meteen iets van waarmaken. En hoe doe ik dat beter dan je gewoon iets te laten horen? Ik kan niks verzinnen. Klik en luister naar Your Ego Might Grow, een van de negen nummers van Arie-Wubbo’s eigen soundtrack. http://arie-wubbothesoundtrack.bandcamp.com/releases Anderhalf jaar. En nu is alles zo goed als klaar! Nog wat laatste loodjes en dan…. Dat blijft nog even afwachten. Arie-Wubbo, de uitvinder van de lepel waar geen saus aan blijft plakken. Hij komt eraan!

 

“Got sauce? Not on your spoon, you don’t!” (Arie-Wubbo, 2011)
 
groet,
Miel
 

Goedemiddag!

Nog tien dagen tot de boekpresentatie van Arie-Wubbo in Cul de Sac. Met een optreden van de band die de soundtrack bij het boek heeft gemaakt. Mooi! Wat ook mooi is….. Je kunt die hele soundtrack nu al – gratis en voor niks – luisteren. Sinds gisterenmiddag staat ‘ie op de Luisterpaal van VPRO’s 3Voor12. Een meer dan grote eer! Hier hoor je de hele plaat:

http://3voor12.vpro.nl/speler/luisterpaal/45186648#luisterpaal.45186648 

Ik ben heel erg benieuwd wat je er van vindt. Zelf ben ik super blij met de muziek. Vind jij het ook mooi? Rechts bovenin het scherm staat een icoontje met een ster. Daar kun je je waardering voor de plaat geven. Het liefst natuurlijk met vijf sterren, maar dat spreekt voor zich. Veel plezier! 🙂 

Arie-Wubbo. De ultieme roadmovie (op papier) is nu te koop!

Beste aandeelhouder van Arie-Wubbo, 
 
Het duurde even, maar op zaterdag 15 oktober was het dan eindelijk zover: de boekpresentatie van Arie-Wubbo. De ultieme roadmovie (op papier). De zenuwen gierden door mijn lichaam… Maar alle zorgen bleken voor niets. Het dak ging eraf in een vol Cul de Sac! Meer dan 150 bezoekers hoorden alles over het boek, de muziek en de iPhone app.
Een geweldige aftrap van hopelijk heel veel moois. Voor jou als aandeelhouder en ook een beetje voor mij.

Arie-Wubbo is nu overal te koop. Als boek mét of zónder cd en als e-book. Leuk toch? En dan komt het. Het Grote Onvermijdelijke…
Heb jij je eigen Arie-Wubbo. De ultieme roadmovie (op papier) al? Vanaf vandaag hoeft het niet lastig meer te zijn. Hier bestel je er eentje. Of je loopt even naar de boekwinkel. Keus te over!

Jouw rendement, daar gaat het uiteindelijk om. Je hebt niet voor niets geïnvesteerd in Arie-Wubbo.
Uitgever VL&DB, TenPages.com en ik doen ons uiterste best om een succes te maken van de verkoop. Voor een deel heb jij de uiteindelijke uitkering van enorme bergen geld zelf in de hand. Vertel iedereen die je kent over het boek, geef het kado of wat dan ook. Dan zit je over een poosje lekker op een tropisch eiland met een drankje in de hand na te praten over hoe goed het allemaal ging. Het eerste rondje is dan van mij!
Arie-Wubbo heeft nu al aardig wat reacties en recensies gekregen, via onder andere Nu.nl, de Volkskrant, Brabants Dagblad en 3Voor12. Hier zie je alle berichten. 
 
Ik wil je nogmaals bedanken voor je vertrouwen in Arie-Wubbo. De aftrap was overweldigend. Op Arie-Wubbo’s eigen pagina blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Op naar mooie dingen! Samen. Toch?
 
Groet,

Miel

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: